Izvor:
27.02.2018 u 04:54
0

IVICA DAČIĆ OTKRIO: U jednom danu mi se desio i srećan i tužan dan!

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, gostuje večeras na Happy televiziji u kultnoj emisiji "Ćirilica" kod novinara Milomira Marića.

Dačić je otkrio da mu se tokom posete Vatikanu, u jednom danu desio i srećan i tužan dan.

U istom danu mi se desio srećan i tužan dan. Ja sam bio taj dan u poseti Vatikanu. Meni su tamo oko 7 ujutru javili da mi je otac preminuo u šest sati. Taj dan je objavljeno da ću ja dobiti orden, nakon čega su ljudi počeli da mi šalju čestitke zbog toga, ne znajući da mi je otac umro. Kada je objavljeno da prekidam posetu i vraćam se, onda su počele da mi stižu i poruke saučešća. To je život. Jedino mi je žao što moj otac nije čuo tu vest. Zbog toga sam i rekao da ovaj orden posvećujem njemu – otkrio je Dačić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter