Izvor: Tanjug
18.07.2022 u 16:55
0

Ivica Dačić razgovarao sa Peterom Bajerom: „Parlament Srbije zainteresovan za saradnju sa kolegama iz Bundestaga!“

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić je u razgovoru sa poslanikom nemačkog Bundestaga Peterom Bajerom istakao da je Parlament Srbije tradicionalno zainteresovan za saradnju sa kolegama iz nemačkog Bundestaga, o čemu svedoči i to što je poslanička Grupa prijateljstva sa Nemačkom u prethodnom sazivu imala čak 99 članova.

Naglasio je da je članstvo Srbije u EU spoljnopolitički prioritet Srbije i da je spremna da nastavi proces neophodnih reformi kada se za to steknu uslovi, te da se nada da će imati podršku Nemačke na tom putu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Peter Bajer poslanik Hrišćansko-demokratske unije u Bundestagu, rekao je da će ova poseta doprineti daljem jačanju parlamentarnih kontakata i radnih veza, kao i da je korisna za bolje upoznavanje sa potrebama i prioritetima kako Srbije, tako i regiona.

KLAUS MILER NEMA DOBRE VESTI ZA SVOJ NAROD: „Pretnja od nestašice gasa u Nemačkoj DVE naredne zime!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter