Izvor: ALO
03.04.2024 u 17:18
0

IZBORI U NEDELJU 2. JUNA: Brnabić saopštila kada građani idu na novo glasanje

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas je raspisala izbore za odbornike Skupštine grada Beograda

Brnabić je odluku o raspisivanju izbora potpisala u Domu Narodne skupštine

– Upravo sam raspisala izbore za odbornike Skupštine grada za 2. jun. Izabrala sam poslednji dan u zakonskom roku, na molbu opozicije i zahtev predsednika Srbije Aleksandra Vučića da budu održani u najkasnijem mogućem roku – kazala je Brnabić.

 

VANREDNA SEDNICA VLADE ZAKAZANA ZA SUTRA: Srbija sprema akcioni plan za odgovor na pritiske, prisustvuje i Vučić

Onda je dodala da je pokušala da ima dijalog sa predstavnicima opozicije.

Sada je naša zajednička dužnost da izbori proteknu u najboljem redu, u duhu demokratije. Pozivam sve učesnike da se nadmeću u idejama i da se pobrinu za to da izbora utakmica bude fer i korektna. Pozivam i građane da izađu na izbore i svojim glasom pokažu u kom pravcu Beograd treba da ide i kako treba da se razvija – kazala je ona.

Brnabić je Beograđanima poželela srećne izbore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter