Izvor: BSC HAPPY
14.12.2023 u 13:24
0

PREMIJERKA BRNABIĆ: Jasno smo povukli crvene linije o Kosovu (VIDEO)

Premijerka Srbije pohvalila je Deklaraciju Evropske unije za Zapadni Balkan usvojenu na samitu u Briselu ističući da je ona suštinski dobra po Srbe i Srbiju, ali da se naša zemlja zvanično ogradila od dela ovog dokumenta koji smatra spornim.

PREMIJERKA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Nije bilo lako u Briselu, ali nismo odustali od svojih stavova!

– Pre svega, moram da kažem da je to dobra deklaracija za Srbiju, u najvećoj mogućoj meri je pozitivna za nas. Međutim, postoji jedna rečenica koja se ticala toga da treba da primenimo odmah sve sporazume o normalizaciji, koja je kod nas izazvala potrebu da usmeno i pismenim putem zvaničnim putem priložimo izjavu koja pojašnjava naše crvene linije, da to svima bude potpuno jasno, a te linije su de facto i de jure priznanje Republike Kosovo, kao i saglasnost sa njenim članstvom u Ujedinjenim nacijama i ostalim UN organizacijama – rekla je premijerka za Happy TV.

@www.happytv.rs #premijerka #brnabićana #EU #kosovoimetohija #zapadnibalkan #deklaracijaeu #foryou #foryoupage ♬ original sound – BSC Happy Portal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter