Izvor: Sputnjik
02.07.2023 u 17:25
0

„KAD KRENE UKRAJINSKA KONTRAOFANZIVA, OČEKUJEM NOVU KURTIJEVU OFANZIVU NA KIM: VUČIĆ upozorio SRPSKI NAROD NA KOSOVU i čitavu naciju

Kad za koji dan krene ukrajinska kontraofanziva očekujem novu Kurtijevu ofanzivu na KIM, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 – Molim Srbe da se čuvaju, plašim se da će Kurtijev teror postati još žešći – rekao je Vučić gostujući na TV Prva.

On je istakao da sa Kurtijem nema ni razgovora, ni normalnosti, ni časti i da je veoma zabrinut za naš narod na KiM.
 – Kurti želi da bude novi Zelenski, čovek nije svoj, plašim se još većeg terora – kaže Vučić.
Kurti je sebe zamislio kao velikog albanskog lidera koji želi da okupi sve albanske zemlje, naveo je Vučić i ocenio da je Kurtiji jedini cilj da protera sve Srbe.
 – Imam strah od potpuno iracionalnih i antisrpskih poteza Kurtija i krajnje neodgovornog stava zapadnih zemalja, jer kako god da se desi, one će biti na strani Prištine – rekao je Vučić upitan da li trenutna situacija na KiM može da eskalira u rat.
Govoreći o dvostrukim standardima Zapada, Vučić je naveo da bi Srbiji odmah bile uvedene sankcije ako bi Beograd proglasio Rosu terorističkom organizacijom.

 – Da mi proglasimo Rosu i KBS teroristima, odmah bi bile sankcije Srbiji, a oni jesu teroristi. Po kom aktu oni imaju pravo da postoje, po kom aktu ih vi naoružavate? Oni što marširaju po urbanoj sredini, a ne umeju ni da marširaju, nego nose po tri rezervna para rej ban naočara, jer su mnogo opasni, po kom pravu oni postoje? Pa po našem pravu, to mi kažu, Nemci, Amerikanci. To je pravo jačeg. Šta da mi kažu kad ne piše nigde, ni na tarabi – kazao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter