Izvor: Kurir
28.04.2022 u 14:09
0

KONAČNO USLIKAN VOJISLAV KOŠTUNICA NA BEOGRADSKIM ULICAMA! Dugo je bio u IZOLACIJI, povukao se skroz, a stigao je i da se oženi (FOTO)

Od kada je otišao u dobrovoljnu političku penziju, poslednji predsednik SRJ i bivši premijer Srbije Vojislav Koštunica se veoma retko može videti u javnosti. Iako se njegovo ime pominjalo i u ovoj predizbornoj kampanji, Koštunica se tokom nje vešto krio od svih, najčešće provodeći vreme u seoskoj sredini.

Međutim, kada su izbori završeni, Koštunica je došao u Beograd i paparaco Kurira ga je „ulovio“ u prijateljskoj šetnji sa njegovim starim saborcem – Slobodanom Samardžićem.

Obojici je Demokratska stranka Srbije obeležila političku karijeru i nema sumnje da je politika, u kojoj je Samardžić ostao akter kroz Državotvorni pokret Srbije, a Koštunica samo kao tihi savetnik pojedinim politilčarima, bila centralna tema i ovog susreta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dvojica penzionera uslikani su u laganoj šetnji ulicama Dorćola, a zatim su otišli u obližnju kafanu na ručak. Poznato je da Koštunica, iako već godinama van dnevne politike i bez političkih funkcija, održava prilično redovan kontakt sa prijateljima iz politike i nekadašnjim bliskim saradnicima iz DSS.

SVE SU STRAŽE ĐENERALA DRAŽE! Miloš Jovanović sa ČIČINIM UNUKOM proslavio REZULTATE IZBORA, pogledajte video koji se širi Srbijom (VIDEO)

Poslednji put Koštunicu je pomenuo povratnik u politiku Vladeta Janković, priznavši da je na njegov nagovor prihvatio da bude kandidat Ujedinjene opozicije za gradonačelnika Beograda.

Inače, Koštunica penzionerske dane uglavnom provodi u svojoj vikendici u Belanovici kod Ljiga, gde navodno piše memoare.

Posle smrti supruge, on se pre nekoliko godina ponovo oženio.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter