Izvor: telegraf
01.10.2023 u 19:57
0

Konferencija za medije ministra odbrane i načelnika Generalštaba Vojske Srbije: Odgovaraju na laži Svečlje

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović održaće sutra, konferenciju za medije u Domu Vojske Srbije, na kojoj će biti demantovane laži koje je izrekao ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjaj Svečlja.

Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja optužio je na danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra odbrane Miloša Vučevića i načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Milana Mojsilovića da su učestvovali u pokušaju „aneksije severa Kosova“, preneli su prištinski mediji.

IDIOTARIJAMA NIKAD KRAJA: Svećlja hoće da Radoičićevu vilu pretvori u stanicu Kosovske policije

Svečlja je, između ostalog, naveo da se kroz snimke koji su načinjeni dronovima i na osnovu prikupljenih dokaza vidi da su „pripreme za napad u Banjskoj vršene u Srbiji, u trenažnim centrima“.

Prema njegovim rečima, „treninzi su se odvijali na Kopaoniku, na imanju u vlasništvu Milana Radoičića“.

On tvrdi i da izveštaji „obaveštajnih službi ukazuju da je u Banjskoj bilo više poginulih“, kao i da se „akcija nastavlja i da će se oglasiti kada se pronađu druga tela“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter