Izvor:
06.11.2019 u 14:50
0

KURTI IMA ISKRIVLJENU OPTIKU PREMA REGIONU: Đurić upozorava da ovo neće biti poslednja godišnjica taksi!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić, podsećajući da je danas godišnjica uvođenja anticivilizacijskih taksi Prištine na robu iz centralne Srbije, istakao je verovanje da, ako Aljbin Kurti bude odlučivao o tome, to neće biti poslednja godišnjica.

Ðurić ocenjuje da Kurti ima iskrivljenu optiku prema regionu.

– Čitava njegova politička karijera je građena na velikoalbanskoj ideji i mržnji prema Srbiji, i bez nje bi on bio samo prazna politička ljuštura. Zato će do kraja insistirati na zaoštravanju odnosa Beograda i Prištine i produbljivanju međuetničkog jaza na Kosovu i Metohiji- saopštio je Ðurić.

Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju naglašava da je vreme da međunarodna zajednica, pre svega sponzori samoproglašene nezavisnosti Kosova, shvate da podrška jednoj osobi, koja svoj rejting i politički identitet gradi na mržnji i destabilizaciji, nikome ne može doneti dobro.

– Albanski narod na Kosovu i Metohiji zaslužuje novu generaciju političara, čija karijera nije ponikla u blatu iredentizma i ratne euforije- zaključio je Ðurić u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter