Izvor:
06.11.2019 u 17:27
0

NA ZAHTEV IVICE DAČIĆA: Dvoje funkcionera gradske opštine Stari grad podneli neopozive ostavke!

Članovi Gradskog odbora SPS Beograda, Nevenka Grabež i Aleksandar Todorović, podneli su, na zahtev predsednika SPS Ivice Dačića, neopozive ostavke na funkcije koje su obavljali u lokalnoj samoupravi Gradske opštine Stari grad.

Grabež je bila zamenica predsednika Gradske opštine Stari grad a Todorović član Veća Gradske opštine Stari grad na čijem je čelu Marko Bastać.

– Niko od nas, niti i jedan član SPS, nije učestvovao u političkim aktivnostima aktuelnog rukovodstva Gradske opštine Stari grad niti u bilo kakvim dešavanjima organizacije „1 od 5 miliona- ističe se u saopaštenju Grabež i Todorovića.

Ostavke su podneli u skladu sa odlukama Socijalističke partije Srbije i na zahtev predsednika partije Ivice Dačića, navodi se u izjavi za javnost.

– Vršeći funkcije u lokalnoj samoupravi Stari grad, mi smo se rukovodili isključivo politikom Socijalističke partije Srbije za koju smo dobili poverenje građana naše opštine na lokalnim izborima. Radeći u interesu građana ove opštine, trudili smo se da ispunimo predizborna obećanja data našim sugrađanima- naveli su oni.

Takođe su naglasili da bilo kakva dešavanja i , kako su naveli, opstruktivno ponašanje funkcionera Saveza za Srbiju ili neke druge političke opcije, nije imalo niti ima bilo kakve veze sa njima.

– Podvlačimo da je delovanje članstva i funkcionera SPS u lokalnoj samoupravi Stari Grad bilo i ostaje isključivo u domenu politike i odluka koju donose Organi Socijalističke partije Srbije- zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/owl_wlq

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter