Izvor: Tanjug
22.05.2022 u 10:35
0

KURTI SE PLAŠI SRBIJE Premijer privremenih prištinskih institucija tražio je od Amerikanaca da „Bondstil“ bude stalna vojna baza!

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti zatražio je, tokom boravka u SAD, da Bondstil, vojni kamp američkih pripadnika Kfora, postane stalna američka vojna baza na Kosovu i Metohiji, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Kurti je izjavio da je tokom posete SAD imao više sastanaka sa zvaničnicima prilikom kojih je izražena posvećenost SAD bezbednosti Kosova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kurti je takođe rekao da je potrebno „demilitarizovati kopneni pojas“ uz administrativnu liniju tvrdeći da je Srbija uspostavila ukupno 48 „ofanzivnih operativnih baza“, prenosi Kos sev.

„VEOMA RAZLIČITE SITUACIJE“ Ambasador SAD u Srbiji istakao je da situacija u Ukrajini i ona 1999. na Kosovu i Metohiji ne mogu da se porede!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter