Izvor: tanjug
08.05.2023 u 10:04
0

LAJČAK PORUČIO: „Nacrt upravljačkog tima važna polazna tačka za predstojeće razgovore“

Specijalni predstavnik EU za dijalog Breograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da nacrt statuta Zajednice srpskih opština (ZSO), koji je predstavio Upravljački tim na sastanku u Briselu 2. maja, nije konačan, ali da je važna polazna tačka za predstojeće razgovore na nivou glavnih pregovarača.

Lajčak je, sumirajući na Fejsbuku proteklu sedmicu, naveo da su strane na sastanku u Briselu preduzele važan i simboličan korak ka uspostavljanju ZSO.

MIROSLAV LAJČAK O ZSO: „Neophodan je statut koji je prihvatljiv za obe strane“

Pozdravio je prihvatanje deklaracije o nestalim licima i ocenio da će to ne samo pomoći njihovim porodicama da pronađu mir već i unaprediti normalizaciju odnosa Beograda i Prištine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter