Izvor: Kosovo online
05.02.2024 u 18:38
2

LAJČAK IZNEO JASAN STAV: Pažljivo pratim dešavanja u vezi sa odlukom CBK koja pogađa Srbe na KiM

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak poručio je da pažljivo prati dešavanja u vezi sa odlukom Centralne banke tzv. Kosova o gotovinskim transakcijama, koja posebno pogađa Srbe na KiM.

LAJČAK SE SASTAO SA ULUTAŠOM: Posle Kurtija otišao kod komandanta KFOR-a

Lajčak je na Fejsbuku, sumirajući prethodnu sedmicu, podsetio da je u Beogradu i Prištini razgovarao o aktuelnoj situaciji i narednim koracima u dijalogu.

„Razgovarali smo o dijalogu, a dotakli smo se i trenutnog stanja odnosa EU i Kosova. Detaljni razgovori sa liderima i glavnim pregovaračima sa obe strane bili su blagovremeni i važni, što nam je omogućilo da izrazimo svoja očekivanja za naredne mesece i da razgovaramo na čemu ćemo raditi. Pratimo dešavanja fokusirajući se na trenutnu dinamiku procesa normalizacije. U tom kontekstu, pažljivo pratim dešavanja u vezi sa nedavnom Uredbom Centralne banke o gotovinskom poslovanju, koja posebno utiče na srpske zajednice koje žive na Kosovu“, poručio je Lajčak.

Dodao je da ove sedmice putuje u Firencu, gde će na Evropskom univerzitetskom institutu održati predavanje o Zapadnom Balkanu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “LAJČAK IZNEO JASAN STAV: Pažljivo pratim dešavanja u vezi sa odlukom CBK koja pogađa Srbe na KiM”

  1. Kaže Lajčak i zapadnjaci da pažljivo prate situaciju na kosovu stvarno velika pomoć, sram vas bilo koga pravite budalom kao vi njemu nemožete ništa, on to sve radi po vašim instrukcijama, pravda je spora ali dostižna

    0
    0
    Odgovori
  2. Koga i šta pratiš?Zašto naši ???političari? ?. Uopšte razgovaraju sa ovakvim stvorenje ma iz eu ,nek idu da otvaraju ,svečano,bankomate semafore, kioske,….kad dolaze ovi ljigavci, a njih neka dočekuju tehnički sekretari isključivo sa osnovnom školom.Rezultat će biti zadivljujuć.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter