Izvor: Kurir.rs
05.02.2024 u 19:49
1

OSMANI ZAPRETILA SRBIJI – SRAMOTA: „Naše snage su spremne za svaki napad!“

Vjosa Osmani je danas u svom kabinetu dočekala i ugostila nemačkog ministra odbrane Borisa Pistorijusa, sa kojim je razgovarala o svim aktuelnim dešavanjima na Kosovu.

SRBI SU KRIMINALCI? Vjosa Osmani opravdala jučerašnje NASILJE i OKUPACIJU

Osmanijeva, prema pisanju lokalnih prištinskih medija, rekla je da su odbrambene snage tzv. Kosova u saradnji sa svojim saveznicima spremne za svaki eventualni napad, navodeći da “Srbija neće uspeti u svojim namerama”.

Vjosa Osmani je na konferenciji za novinare posebno istakla odnos Kosova i Nemačke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OSMANI ZAPRETILA SRBIJI – SRAMOTA: „Naše snage su spremne za svaki napad!“”

  1. Pa zato su ih i stvorili , stvoriće bilo koga ako im je i unteresu da se napadne neko ko im ne odgovara i ko im je na putu za ostvarivanje konačnog cilja (čitaj Rusa a posle Kineza) i to tako da ratuju ti novostvoreni ili neki obrlaćeni (Ukrajina) a oni će gledati i pomagati oružjem svoja čeda .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter