Izvor:
20.02.2018 u 03:40
0

LAVROV: Rusija i Srbija uvek su spremne da pruže ruku jedna drugoj, da međusobno poštuju svoje interese!

Rusija i Srbija uvek su spremne da pruže ruku jedna drugoj, da međusobno poštuju svoje interese, rekao je danas ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov na otvaranju izložbe posvećene obeležavanju 180 godina od početka diplomatskih odnosa između Rusije i Srbije.

"Promene koje su se desile u Evropi i svetu u protekle dve decenije ne mogu da se ne odraze na naše zemlje. Ono što se nikada ne menja je spremnost da pomognemo jedno drugom, naše iskreno osećanje međusobnog saosećanja i poštovanja. Danas naše države su pred novim zadacima i razumemo i poštujemo međusobne interese. Cenimo naše strateško partnerstvo i uveren sam da ćemo ga dalje razvijati u ime dobrobiti naših naroda", poručio je Lavrov.
Ambasador Srbije u Rusiji, Slavenko Terzić, rekao je da je Rusija jedina velika sila koja vekovima podržava srpsku borbu za ujedinjenjem i slobodom.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Interpreter_Mag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter