Izvor: BSC Happy
17.12.2023 u 20:12
0

LAZAR RISTOVSKI OPTIMISTA: Srbija će se večeras radovati, SNS će pobediti

Glumac i reditelj Lazar Ristovski koji je podržao listu „Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane“, izjavio je danas da je glasanje izbor slobodne volje za svakoga i da očekuje da će Srpska napredna stranka pobediti na današnjim izborima, jer, kako je ocenio, narod prepoznaje ko istinski voli Srbiju. „Ova kampanja je od strane našeg predsednika vođena na visokom profesionalnom nivou i takvi se rezultati i očekuju.

Narod prepoznaje ko Srbiju voli istinski a ko je voli samo namenski i u tome je velika razlika između pozicije i opozicije“, rekao je on. Dodao je da misli da će se Srbija večeras radovati. „Beograd ne pripada njima, kao što oni vole da kažu, već pripada nama, odnosno celoj Srbiji“, istakao je Ristovski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter