Izvor: KOSOVO-ONLINE
28.08.2023 u 15:50
7

MAKRON ZAPRETIO UVOĐENJEM VIZA: „Očekujem angažovanje Beograda i Prištine, mir mora da se vrati u region“

Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas da se od Beograda i Prištine očekuje angažovanje na sprovođenju francusko-nemačkog predloga, kao i da će biti razmotrena vizna politika ukoliko se strane ne budu ponašale odgovorno.

– Sa Nemačkom smo napisali novu mapu puta kada je reč o razlikama između Srbije i Kosova. Verujem da je ovo dobra mapa puta koju su podržali evropski pregovarači i naš predstavnik, tako da očekujemo jasno angažovanje obe strane – poručio je Makron na konferenciji za medije.

On je dodao da se očekuje „jasno angažovanje“ obe strane u vezi sa izborima u opštinama na severu Kosova, kao i ponovno učešće Srba u institucijama.

KRVAVI PLAN SKOVAN U BONDSTILU: NOŽ u SRCE SRBIJI – TAKOZVANO KOSOVO ulazi u NATO!

– Očekujemo da će se mir vratiti u ovaj region – naveo je Makron.

Istakao je da su Francuska i Nemačka preuzele određene obaveze kada je reč o viznoj politici i drugim ekonomskim pitanjima, koja će, kako je rekao, biti razmotrena ukoliko se strane ne budu ponašale odgovorno.

– Moramo da budemo veoma oprezni, pogotovo kada je u pitanju stabilnost na Zapadnom Balkanu – rekao je Makron.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “MAKRON ZAPRETIO UVOĐENJEM VIZA: „Očekujem angažovanje Beograda i Prištine, mir mora da se vrati u region“”

  1. Tvoj predlog ne postuju Siptari i Albanci , a ti ne postujes medjunarodno pravo , da ga postujes sve bi vratio na staro , Kosovo je Srbija .

    0
    0
    Odgovori
  2. Mi ocekujemo da se stvari postave makar sa tim ZSO ako nista drugo vec deset godina zato nista ne ocekuj , zasto ti da ocekujes a mi da ne ocekujemo .

    0
    0
    Odgovori
  3. Toliko podvlacenja paralela gde im mesto nije i toliko relativizacije u ovom saopstenju da se pitam kako im nije glupo,da ovako nesto prdnu iz usta,posto ih vec nista nije sramota?

    0
    0
    Odgovori
  4. Ova bitange gerontofilska i Šolc,Mišel, i ostala bulumeta Srbofobi treba da se kulisa ida ih ne prima naš mister Spiker, jer dolaze samo da prave zlo.Dabogda se slupali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter