Izvor: KOSSEV
07.02.2024 u 17:44
0

MALTRETIRANJE SE NASTAVLJA: Kosovska policija ponovo upala u poštu, u toku pretres

Kosovska policija upala je oko 15 časova u prostorije Pošte Srbije u Goraždevcu, piše Radio Goraždevac.

Ovaj radio javlja da je policija navodno pre upada snimala i proverala meštane koji su sa bankomata pokušali da podignu novac.

KURTIJEV SRAMNI POTEZ! Na Jarinju zabranjen transport novca na Kosovo

„U jednom trenutku proveravala je i snimala građane koji su pokušali da podignu novac na bankomatu. Jedan od meštana iz Goraždevca kaže da u tom trenutku nije mogao da podigne novac, na bankomatu je stojala poruka da nema novca“, javlja Radio Goraždevac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio Goraždevac (@radio.gorazdevac)

Pretres, kako navode, i dalje traje. Kosovska policija radi u konsultaciji sa kosovskim tužilaštvom.

Radnici pošte iz Goraždevca na kratko su privedeni prošle nedelje, noseći dinarske penzije i socijalu lokalnim meštanima više sela u ovom kraju. Istovremeno, kako saznaje KoSSev, tada je zaplenjeno oko četiri miliona dinara. Taj novac nije još vraćen, iako je više izvora potvrdilo ovu akciju Kosovske policije, ali ne i policija.

U istom mestu, kao i dva susedna sela – Osojanu i Vidanju, prošle nedelje zatvoreni su srpski Privremeni organi. Ove akcije Kosovske policije naišle su na novi talas kritika Beograda, kao i zapadnih ambasadora iz Prištine.

Na snazi je uredba CBK Kosova o valutama, čime je praktično na Kosovu zabranjen dinarski platni promet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter