Izvor: BSC Happy
16.08.2023 u 15:45
0

MARINIKA TEPIĆ OBMANUJE JAVNOST: PREMIJERKA u DEMANTIJU JEDNIM UDARCEM razotkrila NAMERE OPOZICIJE!

Pojedini opozicioni političari kontinuirano pokušavaju da dezinformišu javnost, kao i da na tendenciozan način i na štetu svih građana, uruše ugled državnih organa. - rekla je premijerka Ana Brnabić na početku svog demantija.

U tom smislu Marinika Tepić „primedbuje” kako je sprovođenje javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju korupcije koja je u toku „jedan od najpodmuklijih poduhvata Vučićevog režima” i da je „najava zabašurena samo na internet stranici Ministarstva pravde”. Tim povodom ministarka pravde Maja Popović ističe da se Zakon o sprečavanju korupcije menja i dopunjuje u skladu sa preporukama iz Petog evaluacionog kruga Grupe država Saveta Evrope protiv korupcije (GRECO), kao i u skladu sa komentarima organizacije „Transparentnost Srbija” koji su dati tokom javnih kansultacija o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju praduzećima u državnom vlasništvu. Pored toga ministarka pravde demantuje navode Marinike Tepić koji su usmereni na obmanjivanje javnosti i ukazuje da je proces sprovođenja javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju korupcije potpuno transparentan, a ne „zabašuren” i da su u skladu sa zaključkom Vlade, koji je donet na osnovu Poslovnika Vlade, svi podaci o sprovođenju javne rasprave dostupni na sajtu Ministarstva pravde i portalu E-konsultacije. Sa sadržajem izmena i dopuna Zakona o sprečavanju korupcije mogu da se upoznaju sve zainteresovane strane. Da je javnost upoznata sa izmenama i dopunama svedoče i pristigli komentari i predlozi – istakla je premijerka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter