Izvor:
14.02.2018 u 21:29
0

MARKO ĐURIĆ: Beograd je motor razvoja cele Srbije!

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Ðurić izjavio je da su predstojeći izbori u Beogradu izbori za budućnost čitave Srbije i da odgovorna politika koju sprovodi SNS neće dozvoliti povratak u prošlost, kao i da će se boriti za budućnost i opstanak mladih u Srbiji.

Ðurić je u razgovoru sa građanima naselja Rakovica istakao da je Beograd motor razvoja cele Srbije, te da se neće dozvoliti da državu pustoše i razaraju oni koji ponovo vrebaju priliku da se domognu vlasti i nastave sa pogubnom ekonomskom politikom.

– Zbog toga razvoj Beograda mora da se nastavi. Naša je obaveza i dužnost da 4. marta u što većem broju podržimo nastavak razvoja grada koji je u prethodne četiri godine smanjio posledice razornih rezultata prethodne vlasti – poručio je Ðurić.

On je naveo da je aktuelna gradska vlast umanjila dugove za gotovo 600 miliona evra, izgradila na desetine ulica, puteva, bulevara i stvorila ekonomske uslove da se u Beogradu otvara na desetine novih radnih mesta, kao i da će se otvaranje nastaviti u narednom periodu. Ðurić je dodao da je Beograd postao turistička destinacija koja privlači veliki broj turista, ali i da je u ekonomskom smislu na mapi Evrope i da je to politika SNS i Aleksandra Vučića.

– Nama je stalo da imamo budućnost u ovoj zemlji, zato našu podršku dajemo listi Aleksandra Vučića koja je u političkom smislu znači napredak i razvoj Beograda – zaključio je Ðurić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter