Izvor:
07.12.2018 u 12:23
0

MARKO ĐURIĆ DIREKTOR KANCELARIJE ZA KIM: Ultimativni cilj Srbije da se na kompromisan način, kroz dijalog dođe do rešenja u interesu svih strana!

Direktor Vladine Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je da povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova od strane Madagaskara pokazuje da propada pokušaj Prištine da na jednostran način, bez dogovora sa Beogradom, nameće Srbiji i celom svetu svoje viđenje statusa Kosova i Metohije.

– Borba koju pokazuje srpska strana, predsednik Vučić i srpska diplomatija, ministar Dačić, rezultirali su time da smo u prethodnom periodu imali sada već i više od deset povlačenja priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i Metohije – rekao je Marko Đurić.

On je istakao da je ultimativni cilj Srbije da se na kompromisan način, kroz dijalog dođe do rešenja u interesu svih strana. Đurić je napomenuo da se kroz nasilje, kojem ovih dana pribegava Priština uvođenjem jednostranih taksi, krše ljudska prava Srba.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter