Izvor:
18.06.2019 u 11:19
0

MARKO ĐURIĆ SAMO ZA PORTAL HAPPY TELEVIZIJE: „Tvrditi da su Albanci na KiM najveće žrtve, to ne odgovara istini!“

Marko Đurić, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju bio je gost portala Happy televizije. Razgovarali smo o najaktuelnijim temama koje interesuju naše građane.

On je u razgovoru sa nama otkrio kako gleda na svečanost koja se nedavno zbila u Prištini a kojoj su prisustvovali i Bil Klinton i Medlin Olbrajt i koje su razliku u Klintonovoj i Trampovoj administraciji prema pitanju Kosova.

Pitali smo gospodina Đurića i o potencijalnim rešenjima i mogućem ponovnom sastanku srpskog predsednika i Haradinaja sa nemačkom kancelarkom i francuskim predsednikom.

Pogledajte ovaj intervju u celosti u videu ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter