Izvor:
09.01.2019 u 08:15
0

MARKO ĐURIĆ TVRDI: Albanci ne žele kompromis!

Srbiji je stalo do postizanja kompromisa sa Prištinom, ali je sasvim sigurno da Albanci ne žele dijalog i postizanje kompromisa. Idu putem konflikta i nametanja rešenja.

Mislim da na takav način ne može da dođe do mira, a moglo bi da se desi da u budućnosti plate visoku cenu takve nespremnosti da postignu kompromis. Srbiji je, nasuprot tome, stalo da postigne kompromis. U 2019. godini je planirano da se pomogne svakoj srpskoj sredini na Kosovu kako bi se stvorila materijalna osnova da ljudi ostanu u svojim domovima. Srbija će nastaviti da se bori da očuva svoj narod na Kosovu, kao i svoje legitimne interese.

Predsednik Aleksandar Vučić i Vlada su u to uložili ogromnu energiju i trud i nastavićemo to da činimo i dalje.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter