Izvor: Tanjug
16.11.2023 u 10:57
0

MEĐUNARODNI SAJAM VINA: Predsednik Vučić i premijerka Brnabić danas na otvaranju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovaće danas sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina „Vinska vizija Otvoreni Balkan“, pod pokroviteljstvom Vlada Republike Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a u okviru inicijative „Otvoreni Balkan“.

Manifestacija počinje u 17.00 časova, na Beogradskom sajmu u hali 1, saopšteno je iz kancelarije za saradnju s medijima Vlade.

Tokom četiri dana Vinske vizije, Beograd će okupiti više od 600 izlagača iz brojnih vinarija, destilerija, gastronomskih kompanija i to iz više od 28 zemalja, što je duplo više izlagača nego prošle godine.

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO DAN KOPNENE VOJSKE: Koračajući stopama junaka , čuvate tradiciju

Polovina izlagača biće iz zemalja članica Otvorenog Balkana, i to 260 iz Srbije, 74 iz Severne Makedonije i 21 iz Albanije.

Takođe, ove godine Sajmu su se pridružili proizvođači iz celog sveta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter