Izvor: BSC Happy
23.09.2023 u 09:15
0

„MI TO NE PREPUŠTAMO SLUČAJU“: ZAVRŠENA JE HEROJSKA BORBA PREDSEDNIKA VUČIĆA U NJUJORKU – ove reči za kraj će ODJEKIVATI GENERACIJAMA! (VIDEO)

Srpska diplomatska ofanziva završena je u Njujorku. Nakon istorijskog govora, predsednik je za kraj u izjavi za medije, uz emotivnu notu, kako to i priliči državniku koji voli svoju zemlju, objasnio šta u stvari znači biti državnik i patriota.

– Ljudi u Srbiji moraju da razumeju da kada vodite zemlju, država nije igračka, ali vi ste ti koji morate da imate najširu sliku, najširi videokrug i najduži i najširi pogled – rekao je predsednik Vučić u svom obraćanju medijima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter