Izvor:
14.10.2019 u 08:27
0

Mihajlović: Pokušaj da se ospori volja građana na KiM!

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović ocenila je danas da prekid u brojanju glasova iz centralne Srbije u prištinskoj Centralnoj izbornoj komisiji pokuša da se ospori volja građana na KiM i istakla da Srpska lista, koja je dobila najveće poverenje građana, mora biti deo kosovske vlade.

Upitana za odluku kosovske CIK da glasovi iz centralne Srbije ne budu brojani sve dok policija i istražni organi ne urade analizu glasačkih listića zbog navodnog trovanja, Mihajlović je upitala kakav je to miris koji deluje samo na jednu naciju, samo na Albance, a ne na predstavnike Srpske liste.

"Srpska lista je dobila najviše glasova Srba na Kosovu i Metohiji i želimo da ona i učestvuje u formiranju kosovske vlade, a ne neka druga lista koja nije dobila poverenje građana", rekla je Mihajlović za RTS.

Upitana za moguću reakciju međunarodne zajednice povodom ovog slučaja, Mihajlović je rekla da je međunarodna zajednica pala na ispitu.

– Ako hoćemo dijalog i sve druge korake koji su potrebni da se on ponovo uspostavi, onda se zna ko je dobio poverenje građana na Kosovu i Metohiji, a to je Srpska lista – dodala je ona.

Happy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter