Izvor: KURIR
10.10.2023 u 14:29
0

MILANOVIĆ PROTIV SANKCIJA SRBIJI: Scenario iz Banjske ne sme da se ponovi

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da Beograd mora da pruži odgovore o dešavanjima u Banjskoj, i da taj događaj ne sme proći bez posledica, ali da se protivi predlozima sankcija Srbiji.

Naši stavovi su jasni, Srbija mora da pruži odgovore na neke stvari koje su očigledne i ne mogu da promaknu pažnji. Neko mora da daje odgovore, ne upirem ni u koga prstom, ali neko stoji iza toga. Ako nema posledica, to znači da čekamo sledeći takav događaj, većih razmera. I to ne smemo dozvoliti – kaže Milanović.

„DANILO IM SMETA JER IH SE NE PLAŠI“: Milićević i Selaković osudili napade Prištine na sina predsednika Srbije

Naglašava da je protiv uvođenja sankcija.

Ja sam protiv sankcija. Kosovo je takođe pod nekim sankcijama. Ne verujem u sankcije, posebno one protiv čitavih država. Sankcije Kosovu doneo je Borelj, koji se, valjda, uskoro povlači. On i njegova ekipa – rekao Milanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter