Izvor: tanjug
18.09.2021 u 12:32
0

MILOŠ VUČEVIĆ IZJAVIO: Vučić ima moralnu obavezu da prihvati kandidaturu!

 Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da ogromna većina članstva te stranke očekuje da Aleksandar Vučić nastavi da je vodi, kao i da je njegova moralna obaveza da prihvati kandidaturu za predsednika Republike.

PROČITAJTE JOŠ:  VULIN: Predsednik Vučić je izložen lažima i uvredama u hrvatskim medijima

„Ima moralnu obavezu prema pristojnoj Srbiji, prema svim građanima koji žele da vide Srbiju kao modernu, pristojnu državu koja se razvija, napreduje, pobeđuje, poštuje sve svoje i građane i susede, ali koja ne da na sebe“, rekao je Vučević novinarima nakon sednice Glavnog odbora SNS.

Odgovarajući na pitanja novinara, Vučević je podsetio da je Vučić više puta ponovio da ima „ozbiljnu zadršku“ da li da se ponovo kandiduje za predsednika stranke.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ SE SASTAO SA ERDOGANOM: Doručak i razgovor u četiri oka sa pogledom na Bosfor (VIDEO)

„Verujem da svi koji sada stojimo pred vama nemamo dilemu da bi on trebalo to da uradi i očekujemo to od njega, ali očigledno kod njega podstoji zadrška po tom pitanju“, rekao je Vučević.

Naveo je da je na sednici bilo različitih stavova po tom pitanju – predloga da se odloži izbor predsednika stranke, ali i onih koji su mišljenja da treba odmah izabrati predsednika stranke na predstojećoj izbornoj skupštini SNS.

„Nije doneta odluka. Čućemo svi kakav je stav predsednika Vučića o tome“, dodao je Vučević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter