Izvor: Tanjug
18.09.2021 u 11:37
0

VULIN: Predsednik Vučić je izložen lažima i uvredama u hrvatskim medijima

Nema ni jednog medija u Hrvatskoj koji u proteklih nekoliko dana nije najveći deo svog prostora posvetio Aleksandru Vučiću, istakao je danas srpski ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

PROČITAJTE JOŠ:  VUČIĆ SE SASTAO SA ERDOGANOM: Doručak i razgovor u četiri oka sa pogledom na Bosfor (VIDEO)

-O Vučiću se u Hrvatskoj piše više nego o papi i Stepincu zajedno, a Milanović i Plenković deluju kao vanparlamentarna opozicija u odnosu na Vučića. Hrvatska politika prema Srbiji i Srbima je mešavina kompleksa, straha i loših namera i zato je Vučić predmet neskrivene mržnje, a Srbi u Hrvatskoj taoci. Koliko god da greši i u odnosu prema Srbiji i u ekonomiji i u opremanju vojske, Hrvatska politika je nepogrešiva kada treba prepoznati ko radi dobro za Srbiju i ko je odbrana Srba. Ustaška hajka nepogrešivo vodi do onog ko čini dobro za Srbe, Vučić može da bude ponosan na napade kojima je izložen i on i svaki Srbin znaju da je ustašku mržnju zaslužio- odgovorio je Vulin hrvatskoj javnosti, hrvatskim zvaničnicima i medijima čijim je lažima i uvredama danima izložen predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter