Izvor: Happy BSC
13.12.2022 u 14:22
0

MINISTAR DAČIĆ RAZGOVARAO SA ŠEFICOM UNMIK: Dijalog je jedini način zarešavanje aktuelnog problema na KiM

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa specijalnom predstavnicom generalnog sekretara UN i šeficom UNMIK Karolinom Zijade.

Dačić je rekao da je za Srbiju UN najznačajnija međunarodna organizacija u kontekstu očuvanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta, kao i da su on lično i Republika Srbija posvećeni nastavku saradnje sa UNMIK.

Održan sedmi radni sastanak Kolegijuma Ministarstva spoljnih poslova

Naglasio je da je prioritet Republike Srbije postizanje kompromisnih rešenja za mnoga životna pitanja na KiM, s obzirom da je od potpisivanja Briselskog sporazuma prošlo devet godina, a i dalje nema napretka u implementaciji obaveza koje je preuzela druga strana, pre svega u vezi sa osnivanjem Zajednice srpskih opština.

Karolin Zijade je čestitala Ivici Dačiću na ponovnom postavljenu na mesto prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zahvalila je na podršci radu i otvorenosti za saradnju sa Misijom UNMIK i KFOR i izrazila i svoju ličnu posvećenost unapređenju regionalne saradnje koja neposredno doprinosi procesu pomirenja.

Sagovornici su se složili da je pred svim stranama težak zadatak, ali i da je dijalog jedini način za konstruktivno rešavanje aktuelnog problema.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter