Izvor: Tanjug
21.09.2022 u 15:23
0

Ministar finansija Siniša Mali razgovarao sa ambasadorom Španije u Srbiji Raulom Bartolomeom Molinom o Predlogu sporazuma između dve zemllje!

 Ministar finansija Siniša Mali i ambasador Španije u Srbiji Raul Bartolomeo Molina saglasili su se da je važno da se na osnovu dobrih političkih odnosa dodatno razvije privredna saradnja, te da u tom smislu ohrabruje podatak da je trgovinska razmena između Srbije i Španije uvećana, kao i da se očekuje da po prvi put pređe milijardu evra.

Mali i Molina su razgovarali i o Predlogu sporazuma između dve zemllje koji se tiče saradnje u oblasti izgradnje infrastrukturnih projekata, a na kome aktivno rade obe strane, te koji bi trebalo da bude potpisan u novembru. Sagovornici su zaključili da će na taj način dodatno da se učvrsti saradnja dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovaj sporazum je jedan od konkretnih rezultata zvanične posete španskog premijera Pedera Sančeza Republici Srbiji u julu ove godine.

SRBIJA ČEKA OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA-GOVOR U UN: Podeljen u pet tačaka-akcenat na poštovanju međunarodnog prava

Tom prilikom, u razgovoru sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, dogovoreno je i održavanje biznis foruma u Beogradu, a kome bi prisustvovala španska biznis zajednica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter