Izvor: BSC Happy/Kurir
27.07.2023 u 17:45
0

MINISTAR GAŠIĆ UPUTIO REČI PODRŠKE MICOTAKISU: „Uvek smo tu za naš bratski grčki narod“

Premijer Grčke Kirijakos Micotakis izrazio je veliku zahvalnost Srbiji i srpskim vatrogascima, koji su otišli u epicentar stravičnih požara u Grčkoj kako bi se, zajedno sa njihovim ekipama borili protiv vatrene stihije.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić odgovorio je grčkom premijeru na rečima zahvalnosti, poručivši da je Srbija uvek tu za bratski narod.

– Uvek smo tu za naš bratski grčki narod – poručio je Gašić u objavi na Instagramu.

Naime, premijer Micotakis ranije danas se oglasio putem svog zvaničnog Tviter naloga, gde se zahvalio Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću na pomoći:

– Želim da izrazim našu zahvalnost Srbiji i 38 srpskih vatrogasaca koji se, uz pomoć 14 vozila, nalaze na terenu i pomažu nam u borbi protiv šumskih požara. Srbijo, mi ti se zahvaljujemo! – poručio je Micotakis u objavi.

GRČKI PREMIJER: Srbijo, hvala ti!

Podsetimo, 36 srpskih vatrogasaca i dvoje medicinskih radnika otišli su u Grčku kako bi pomogli u borbi sa vatrenom stihijom sa kojom se ta zemlja suočava usled visokih temperatura. Oni su u Grčku otišli sa 14 vozila, i to vatrogasci iz Novog Sada, Beograda, Kragujevca, Jagodine, Niša i Pančeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter