Izvor: Alo.rs
27.07.2023 u 18:54
0

„VUČIĆ JE NEDOSTIŽNA LIGA ZA BISLJIMIJA“: Petković razotkrio laži Kurtijevog potrčka (FOTO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković oglasio se povodom skandalozne objave zamenika lažnog premijera tzv. Kosova Besnika Bisljimija

U objavi, Bisljimi navodi da su navijači „Zvezde“ razvili transparent sa napisom „Kad se vojska na Kosovo vrati“ u utakmici protiv Fjorentine.

Takođe, on tvrdi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio lično prisutan na tribini, u nebuloznoj objavi na Tviteru.

Na kraju, Bisljimi navodi kako je ceo državni aparat Srbije izgrađen kako bi inicirao teror, uključujući i umetnost, kulturu i nauku?!

PETKOVIĆ JASNO STAVIO DO ZNANJA: „Pravda će pobediti kad se obustave svi politički postupci protiv Srba“

U odgovoru na ove tvrdnje, Petković kaže:

– U nedostatku flašice vode, Bisljimi Besnik bi da gađa lažima! U tome je ekspert, kao i u provokacijama i sukobima. A predsednik Vučić je za Bisljimija nedostižna liga!

Petković je izjavom aludirao na nedavni incident u Skupštini tzv. Kosova, kada je zamenik lažnog premijera Besnik Bisljimi ustao sa stolice i pocepao sliku koju je Ganimete Musljiju postavila ispred govornica dok je Kurti govorio.

Nakon toga, poslanik Mergim Luštaku je ustao i bacio vodu u pravcu Kurtiju i Besnika Bisljimija. Bisljimi je uzvratio bacanjem flaše na Luštaka, a zatim su se uključili Hekuran Murati i Hajdar Beka. Sve je eskaliralo, a intervenisalo je i obezbeđenje Skupštine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter