Izvor: HAPPY BSC
09.12.2022 u 13:04
0

MINISTAR INFORMISANJA JOVANOVIĆ IZJAVIO: „Sloboda medija i bezbednost novinara su apsolutni prioritet Vlade i ministarstva“

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović je istakao jutros za medije da su sloboda medija, bezbednost novinara, sloboda rada i izražavanja apsolutni prioriteti Vlade i nadležnog Ministarstva.

NOVI PROJEKAT MINISTARSTVA INFORMISANJA I „TELEKOMA“: Izgradnja širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima

On je ocenio da je ukidanje rominga za internet saobraćaj, koje je u utorak dogovoreno u Tirani, odlična vest za građane i privrednike i dodao da su se mobilni operatori regiona dogovorili da počev od oktobra naredne godine, pa do kraja 2026. postepeno spuštaju cenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar je istakao da Ministarstvo radi i na realizaciji projekta obezbeđivanja širokopojasnog interneta širom Srbije, prevashodno u selima, odnosno da je cilj da do 2025. svako selo, svaka kuća u Srbiji ima internet od 100 megabita u sekundi.

Jovanović je podsetio da je formirana Radna grupa za izradu Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom informisanju i medijima i da su u grupi zastupljena sva medijska i novinska udruženja koja su radila i na Strategiji razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji za period od 2020. do 2025. godine i očekuje da će do kraja godine biti završen prvi nacrt krovnog Zakona u javnom informisanju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter