Izvor: Tanjug
04.11.2022 u 16:49
0

Ministar odbrane Miloš Vučević sastao se sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom!

Potpredsednik vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom i izrazio zahvalnost na stalnoj podršci koju Rusija pruža očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije.

Vučević je istakao da je naše dugoročno strateško opredeljenje da zadržimo status vojno neutralne države.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar je naglasio da nova Vlada Srbije, uprkos svim izazovima, nastavlja da vodi odgovornu politiku mira i saradnje i ostaje posvećena poštovanju međunarodnog prava i punoj primeni do sada postignutih sporazuma.

TENZIJE ĆE BITI JOŠ VEĆE, ZIJADE ZABRINUTA ZBOG SITUACIJE NA KiM: „Pozivam obe strane da ostanu smirene i vrate se dijalogu“

Ambasador Bocan-Harčenko zahvalio je na gostoprimstvu i prilici da se sretne sa ministrom Vučevićem na početku njegovog mandata, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter