Izvor: TANJUG
04.11.2022 u 16:33
0

TENZIJE ĆE BITI JOŠ VEĆE, ZIJADE ZABRINUTA ZBOG SITUACIJE NA KiM: „Pozivam obe strane da ostanu smirene i vrate se dijalogu“

Specijalna predstavnica generalnog sekretara UN i šefica Unmika Karoline Zijade izrazila je duboku zabrinutost u vezi aktuelnih dešavanja i potencijalne eskalacije bezbednosne situacije na Kosovu i Metohiji.

BRNABIĆ I VUČIĆ SUTRA NA SEDNICI VLADE SRBIJE: Glavna tema trenutna situacija na KiM!

Zijade je obe strane pozvala na smirenost i uzdržanost i povratak dijalogu, navodi se u saopštenju Unmika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je podsetila na razvoj događaja iz jeseni 2021. i jula 2022. godine, i istovremeno apelovala na strane da zaštite dostignuća postignuta do sada.

– Ne postoji alternativa dijalogu kako bi se prevazišli nesporazumi i sprečile nesuglasice što bi moglo dodatno podići tenzije, navela je Zijade.

Ona je pozvala na povratak razgovorima radi očuvanja dostignuća iz dijaloga uz posredovanje EU.

Zijade je takođe uputila poziv svima uključenima, kao i odgovornom rukovodstvu da preduzmu sve mere predostrožnosti kako bi se izbeglo pogoršanje koje bi moglo dovesti do neželjenih posledica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter