Izvor: Tanjug
17.09.2022 u 20:41
0

Ministar odbrane Nebojša Stefanović nakon promocije 135 mladih oficira: Nema časnijeg poziva od vojnog!

Ministar odbrane Nebojša Stefanović zahvalio je najmlađim oficirima Vojske Srbije, koji su promovisani u prve oficirske činove, što su vredni, hrabri i posebni mladi ljudi.

On je naveo da je Vojska Srbije od bogatija za 135 mladih oficira, te da ne postoji časniji poziv od vojnog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Oni su odlučni da čuvaju svoju zemlju i budu tu za svoj narod“, napisao je Stefanović na svom instagram nalogu, a saopštilo resorno ministarstvo.

Dodao je da je svečanu promociju kadeta Vojne akademije i Medicinskog fakulteta VMA u prve oficirske činove ispred Doma Narodne skupštine svojim prisustvom uveličao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PROMOVISANI NAJMLAĐI OFICIRI VOJSKE SRBIJE: Svečanosti prisustvovao i predsednik Vučić (VIDEO)

Stefanović je zahvalio svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji su doprineli da današnja promocija bude praznik za oči, ali i učini punim srce, ne samo porodica novih oficira, već i cele države.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter