Izvor:
25.05.2019 u 08:48
0

MINISTAR ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE SRBIJE: Uručio nacionalnu nagradu Đorđe Vajfert za društveno odgovorno poslovanje!

Мinistar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan uručio je nacionalnu nagradu Đorđe Vajfert za društveno odgovorno poslovanje predstavnicima 15 kompanija.

On je rekao da je privreda – posebno domaće kompanije, suštinski najznačajniji motor u zaštiti životne sredine i napretka Srbije. "Nema društveno odgovornog poslovanja, ali ni konkuretnosti ako se ne vodi računa o ekologiji", rekao je Trivan na svečanosti u PKS, navodi se u saopštenju Ministarstva zaštite životne sredine.

Dodao je da su domaće kompanije i domaći investitori, koji postižu i promovišu ekološke standarde. najvažniji za razvoj i napredak Srbije.

Ministar je upozorio da srednja godišnja temperatura raste.

"Motor promena i pozitivnih i negativnih u svetu su kapital i profit i vlasnici kapitala", rekao je Trivan

Izvor: B92
Foto: Ministarstvo zaštite životne sredine/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter