Izvor: HAPPYBSC
12.10.2023 u 09:30
0

MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA: Suzana Grubješić stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope u Strazburu

Stalnog predstavnika pri Savetu Evrope u Strazburu i državu će u svojstvu ambasadorke predstavljati Suzana Grubješić, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Suzana Grubješić je diplomirala na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, gde je završila i postdiplomske studije.

Tokom karijere bila je potpredsednica Centra za spoljnu politiku, generalna sekretarka Evropskog pokreta u Srbiji, a radila je i u Centru za međunarodne odnose i održivi razvoj i Institutu G17.

MMF ČESTITAO SRBIJI: Srbija je u odličnom stanju, rezultati bolji od planiranih

Suzana Grubješić je od 2004. do 2012. godine bila poslanica u Skupštini Srbije, od jula 2012. godine do septembra 2013. godine, potpredsednica Vlade za evropske integracije, a od 2015. do 2017. godine radila je u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija kao posebna savetnica za evropske integracije.

Govori engleski i služi se francuskim, nemačkim i grčkim jezikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter