Izvor: BSC happy portal
02.02.2024 u 17:39
2

„KIM JE DEO SRBIJE, I TAKO ĆE UVEK BITI“: Moćna poruka predsednika Vučića (VIDEO)

Kosovo i Metohija je deo naše zemlje, i za nas će to uvek biti, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: „Zapamtite tu moju rečenicu – POBEDIĆE SRBIJA“

– Verujemo da će Kurtijev režim nastaviti sa ometanjima, novim smicalicama, da će voditi akciju protiv normalnog života Srba, jer njihov jedini način da pobede, kako oni smatraju, jeste da Srba na Kosovu i Metohiji ne bude, a mi ćemo dati sve od sebe da Srbi na Kosovu opstanu.

– Kosovo i Metohija je deo naše zemlje i za nas će to uvek biti. Borićemo se za svoj narod, za normalan život naših ljudi, ovako ili onako, uspećemo da ga obezbedimo – naveo je.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„KIM JE DEO SRBIJE, I TAKO ĆE UVEK BITI“: Moćna poruka predsednika Vučića (VIDEO)”

  1. Marija zaharova pozvala srbiju u BRIKS a obrajan juce u bosni tvrdi da su okupirali bosnu davno vreme je da se opredelimo u nasem regionu nesvrstanih nema ili cemo sa onima koji nas gaze ili sa onima koji nas postuju 3 opcija vise za srbiju nepostoji

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter