Izvor: Alo.rs
02.02.2024 u 18:59
0

SRBI OTKRILI ŠTA IM JE RADILA KURTIJEVA POLICIJA: Svečlja se hvali strahotama

Iz takozvanog kosovskog tužilaštva saopšteno je da je privedeno, pa pušteno sedam osoba „posle razgovora u policiji“.

UKLANJAJU SVE ŠTO IMA VEZE SA SRBIJOM: Kosovska policija uklonila bilbord sa zastavom Srbije u naselju Kroi i Vitakut

Ministar lažne države Kosovo, odnosno tzv. kosovske policije Dželjalj Svečlja „pohvalio“ se na Fejsbuku da je zajedničkom akcijom policije, tužilaštva i tzv. obaveštajne agencije.

Kako je naveo, policija danas zatvorila „paralelne strukture Srbije koje su delovale u okviru (tzv.) Kosova“.

– Zatvorena je ilegalna opština Peć u Goraždevcu, opština Istok u Osojanu i opština Klina u Vidanji – naveo je ministar policije tzv. Kosova Dželjalj Svečlja, koji se na društvenim mrežama hvali svim jednostranim i nasilnim akcijama usmerenim protiv Srba.

Istovremeno, iz takozvanog kosovskog tužilaštva saopšteno je da je privedeno, pa pušteno sedam osoba „posle razgovora u policiji“.

– Držali su nas na ispitivanju više od dva sata. Prethodno su u devet sati upali u prostorije Privremenog organa opštine Istok u Osojanu, gde su do tri sata popodne pretresali, odneli su svu dokumentaciju i opremu, a nas troje, koliko nas je bilo tu, odveli su na ispitivanje koje je trajalo duže od dva sata – kazao je „Novostima“ Kosta Belošević, predsednik Privremenog organa opštine Istok, sa sedištem u Osojanu.

Na pitanje da li su ih u policiji fizički maltretirali, Belošević kaže da nisu, ali da su ih pripadnici tzv. kosovske policije provocirali.

Podsetimo, tzv. kosovski specijalci naoružani dugim cevima jutros su upali u prostorije privremenih organa metohijskih opština Peć, Istok i Klina odakle su oduzeli svu dokumentaciju i opremu, a objekte zatvorili.

Predsednike Privremenih organa i članove, njih sedmoro, su priveli na višesatni informativni razgovor, a nekima od njih su oduzeli i mobilne telefone, prenose Novosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter