Izvor: Novosti
14.06.2022 u 20:39
0

MOĆNA PORUKA VUČIĆA NA DAN ZAVRŠETKA BITKE NA KOŠARAMA: Sloboda Srbije je bila i ostaće najveća vrednost (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je položio venac na Spomenik junacima sa Košara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Danas je 23. godišnjica završetka dvomesečne bitke na Košarama i tim povodom predsednik Vučić se oglasio na svom Instagram profilu poručivši da je sloboda Srbije bila i ostaće najveća vrednost.

SAMO NEKO KO NE ZNA NIŠTA O SRBIJI MOŽE DA TRAŽI PRIZNANJE TZV.KOSOVA: Izjava ministra Vulina povodom izveštaja EP

– Svi bi hteli da mi budemo produžena ruka bilo koga od njih, a ne da imamo svoj stav i politiku. Nikome u svetu ne odgovara da vidi jednu malu zemlju koja vodi svoju politiku, a ne njihovu. Sloboda Srbije je bila i ostaće najveća vrednost za koju se borimo – napisao je Vučić.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter