Izvor:
16.12.2018 u 08:01
0

NA ZAHTEV SRBIJE ZBOG FORMIRANJA VOJSKE KOSOVA: U ponedeljak otvorena sednica Saveta bezbednosti UN!

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da će sednica Saveta bezbednosti UN, koju je Srbija tražila zbog formiranja vojske Kosova, biti održana u ponedeljak u 15 sati (21 po srednjoevropskom vremenu) i da će biti otvorena za javnost.

– Predsedavajući SB UN iz Obale Slonovače zakazao je hitnu sednicu za ponedeljak u 15 sati na osnovu zahteva Srbije. Sednica će biti otvorena za javnost i na njoj će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić – rekao je Dačić..

Prema njegovim rečima, samim tim nije prihvaćen zahtev nekih zapadnih zemalja da sednica bude zatvorena za javnost.

– Želim da zahvalim svima koji su podržali zahtev Srbije, posebno Ruskoj Federaciji, koja je sama podnela zahtev za održavanje sednice – dodao je Dačić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/aa_balkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter