Izvor:
03.04.2017 u 16:54
0

NADA MACURA OCENILA KANDIDATE: Evo ko je najelegantniji a ko najoriginalniji!

Nada Macura, najpopularnija doktorka u Srbiji, prokomentarisala je stil koji su predsednički kandidati odabrali za odlazak na birališta.

Najelegantniji je, prema Macurinim rečima, juče bio Aleksandar Vučić, a najoriginalniji Ljubiša Preletačević Beli.

Vučić sa ćerkom

Premijer Vučić ima visinu i u svemu što obuče veoma dobro izgleda. Ima silistu i vodi računa u kojoj prilici se šta nosi. Njegova ćerka je preslatka devojčica, u trendu je i u skladu sa svojim godinama.

Boško Obradović

Boško dobija poen zbog sina koji je najbolje stilizovan. Lično ne volim svetliji gornji deo odela, pa mi deluje raspareno. Supruga se malo vidi, nasmejana je, kosa joj je OK.

Aleksandar Popović

Za prepodne je ovaj stil u redu. Gospodin Popović je zaklonjen biračkom kutijom, pa ne vidim pantalone. Sako je u skladu sa godišnjim dobom. Bela košulja otvara.

Vojislav Šešelj

Mislim da gospodin Šešelj i njegova supruga imaju važnija posla. Crvena kravata na radost. Može to mnogo bolje.

Tomislav i Dragica Nikolić

Još aktuelni predsednik Srbije je elegantan. Prva dama je dobro stilizovana, lep kostim, ešarpa i bela bluza malo proširuju. Ne vidim joj dobro tašnu.

Miroslav Parović

Mladi bračni par sa decom. Na fotografijama se ne vidi baš najbolje njihov stil, deca dosta toga pokrivaju. Predsednički kandidat na sebi ima četiri boje, njegova supruga bez neke ekstravagantnosti.

Nenad Čanak

Šta reći, osim da crno ublažava kilograme. Čini se da mu nije baš do mode, kežual je obučen, a njegov sin je dobro usklađen.

Nataša i Vuk Jeremić

Bračni par Jeremić je apsolutno usklađen. Crno-belo je uvek i za svaku situaciju. Supruga zna da se obuče. Ravne cipele su za ublažavanje elegancije u prepodnevnim časovima.

Ljubiša Preletačević Beli

Šta reći za Belog?! Ekstravagantan, ima svoj stil i ne kopira nikoga. Stil urbanog i ruralnog.

Saša Janković

Već sam rekla da ja ne volim kada je sako svetliji, a pantalone tamnije. Više volim obrnuto. Mada, sve ovo deluje vrlo uredno, možda manje upadljiva košulja ili zakopčan sako. Supruga gospodina Jankovića zna šta je u trendu. Svaka čast.

Milan Stamatović

Njegove ćerke su veoma dobro stilizovane. Supruga je kežual obučena, a predsednički kandidat je odeven po propisu i u skladu sa prilikom.

Saša Radulović

Dobro je obučen. Gospodin Radulović je elegantan.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter