Izvor: Happy BSC
25.04.2022 u 20:10
0

NAJMOĆNIJA ALBANKA SRAMNO NAPALA KONSTRAKTU! Jedva je čekala da poveže Srbiju i Rusiju (FOTO)

Najmoćnija Albanka sramno je napala predstavnicu Srbije na takmičenju „Evrovizije“.

Albanka Vlora Čitaku prozvala je srpsku pevačicu, Konstraktu zbog njene slike kojim je čestitala Vaskrs gde pevačica pozira pored stolova u obliku Z.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

HAŠIM TAČI JE HTEO TRI PUTA DA ME UBIJE! Albanska novinarka OTKRILA je sve zločine ZMIJE, morala je da pobegne s Kosova zbog toga

Očigledno je da je ova fotografija isprovocirala Albanku, koja se nije ustručavala ni da pomene Ruse u negativnom kontekstu.

Naime, ona je na svom tviter nalogu objavila sliku srpske pevačice i napisala da u svetu postoji par Z zemalja (aludarajući na ruski simbol Z), a da je očigledano da su Rusija i Srbija na čelu.

Napisala je i da oni (Srbija i Rusija) rade po istom priručniku i političkoj filozofiji. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter