Izvor: BSC happy portal
19.12.2023 u 09:49
1

„NAPALI ČOVEKA U GODINAMA, TOLIKO O LJUDSKOSTI“: Premijerka o napadu na direktora Republičkog zavoda za statistiku ispred zgrade RIK-a (FOTO)

Premijerka Republike Srbije, Ana Brnabić, oglasila se povodom napada na direktora Republičkog zavoda za statistiku, Miladina Kovačevića ispred zgrade RIK-a.

– Srbija protiv nasilja – napali opasnog direktora Republičkog zavoda za statistiku (!), čoveka u godinama, koji je kriv za šta tačno? I onda još jedan pobornik te „pristojne“ Srbije, Šabić kaže pa šta što su te napali, što me prekidaš dok dajem izjavu?! Toliko o ljudskosti – poručila je premijerka.

Printscreen-Mreža Iks
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NAPALI ČOVEKA U GODINAMA, TOLIKO O LJUDSKOSTI“: Premijerka o napadu na direktora Republičkog zavoda za statistiku ispred zgrade RIK-a (FOTO)”

  1. Da li to znači, premijerko, da napasti mladoga čovjeka nije kažnjivo? Sramota je šta vi dozvoljavate da radi ovaj ološ. Hoćete li i sada tolerisati ometanje saobraćaja? Gospodo, tako se ne brani Srbija i njen narod od smeća. To se ne dozvoljava ni u jednoj državi sveta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter