Izvor: BSC Happy
09.11.2023 u 09:49
6

NENAD ČANAK ZA HAPPY TV: VAŠINGTON ima IDEJU da SVU POMOĆ DA IZRAELU, a da UKRAJINU PUSTI NIZ VODU!

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je Nenad Čanak - lider Lige socijaldemokrata Vojvodine. On je govorio o predstojećim izborima i komplikovanoj međunarodnoj situaciji, koja ne može da mimoiđe Srbiju.

Nenad Čanak tvrdi kako će nakon izbora krenuti još veći pritisci na Srbiju

Mislim da ćemno u sledećih nekoliko meseci posle izbora svedočiti priznavanjima, dopisivanjima… Da su se dočekali izbori u maju, sve bi već do tada moralo da se sprovede – istakao je Čanak.

On je povodom sukoba u Izraelu napomenuo da će Amerika da da svu pomoć Izraelu, po cenu puštanja Ukrajine niz vodu

– Slažem se da je u pitanju taktika odugovlačenja, koja se pokazala uspešno, ali kratkoročno. Došli smo u situaciju da… potpuno je jasno da je Hamas krenuo u onu terorističku akciju ohrabren od strane Kremlja. Šta SAD dobija ratištem na Levantu, dok se vodi bitka u Ukrajini? Kome ide u korist? Kremlju! Tu se fokusira pažnja. Aktiviran je bliskoistočni sukob. Strašno mi je da izgovorim da je Ukrajina smešna na bilo koji način, ali teže može iz Ukrajine da se izlije sukob na susedne zemlje. Otvaraju se ekstremističke ideje. Netanjahu ovog trenutka, njemu je ovo došlo idealno i ovaj napada Hamasa. Sada je rehabilitovan. Sve što se događa u Gazi ide u korist Kremlju. Postojala je ideja u Vašingtonu da se sva pomoć da Izraelu, a da se Ukrajina pusti niz vodu. Stvar je opasna po svetski mir. Mi smo došli u poziciju ovde da ovi izbori koji se događaju služi da pozicija vladajuće strukture, da se ona zamrzne – zaključuje Čanak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “NENAD ČANAK ZA HAPPY TV: VAŠINGTON ima IDEJU da SVU POMOĆ DA IZRAELU, a da UKRAJINU PUSTI NIZ VODU!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter