Izvor: KOSSEV
03.04.2024 u 14:18
1

NIKO NE ZNA RAZLOG DOLASKA: Kurti na severu Kosova

Premijer takozvanog Kosova Aljbin Kurti danas je na severu , ne zna se tačan razlog ovde iznenadne posete.

Kako saznaje KoSSev, on je boravio je u opštini Leposavić, sa najmanje dvojicom ministara.

U međuvremenu je i napustio ovu zgradu, a nije poznat razlog njegovog dolaska, a ni to da li će obići i druge opštine. Društvene mreže spekulišu da je njegova sledeća destinacija Zubin Potok, odnosno mesto Varage.

Njegov dolazak na Sever, osim ličnog obezbeđenja, obezbeđuje i Kosovska policija Direkcija Sever, potvrđeno je za KoSSev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NIKO NE ZNA RAZLOG DOLASKA: Kurti na severu Kosova”

  1. Kurti da bude zahvalan srpskim mučenici ma koji još žive na KiM,jel kad bude dosadio, biće gaza. 2.Ovako ne ide da se mrcvare može sa šiptarskih teroristima,najbolje to da se pregazi za 72 sata ,oni u njihovu Albaniju mi na naše Kosovo i Metohija, između minsko polje i zid ,komšije za navek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter