Izvor: Happy BSC
20.10.2022 u 22:00
0

NISMO NIŠTA DUŽNI RUSIJI! Vučić: „Ipak, pamtimo šta je Moskva uradila 2015. godine“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u emisiji „Prva tema“ da je Srbija opredeljena za Evropu

Govoreći o uvođenju sankcija rekao je da Rusiji nismo ništa dužni, ali da su čuvali naš integritet zajedno sa NR Kinom i da mi imamo poštovanje prema sebi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Dokle god ne postoji egzistencijalna ugroženost za Srbiju i njene građane vodićemo svoju politiku i nećemo uvoditi sankcije. Ako dođe do toga obratiću se građanima i reći da to moramo da uradimo. Ponosan sam štro smo 240 dana vodili svoju politiku. Tražim besprekorno čistu poziciju za zemlju koju volim, a ne razlog i opravdanje. Tražim poziciju za Srbiju. Mali smo, ali smo iako mali osam meseci izdržali da ne uvedemo sankcije. Mi smo bili pod sankcijama decenijama  – kazao je Vučić. 

GADIM SE LJUDI KOJI SE IŽIVLJAVAJU NA DECI I ŽENAMA! Vučić: „Podneo sam akt za izmenu krivičnog zakonika, najteža dela izjednačena sa najtežim ubicama“

On je istakao da se njegova reč poštuje i ovde i u svetu i ona nešto znači. 

– Ne želim da građanima Srbije neko uvodi vize. Ono što kažemo to ćemo i da uradimo – kazao je on i dodao da su na izborima glasove građana dobili i mnogi koji nisu zaslužili nijedan jedini glas.

ZAPAD SE KORISTI ODVRATNOM SINTAGMOM! Vučić: „Govore da su na pravoj strani istorije, a kada im to kažete, pravite problem“

– Neki su glumili narodne heroje zato što im je lako jer nisu na vlasti. Obmanjuju narod, a svojom politikom bi nas vratili u srednji vek. Treba nam tvrda i snažna, odgovorna i ozbiljna nacionalna politika, koja će da vodi računa i o ekonomiji i o majkama ove zemlje jer mi nemamo sinova za bacanje. Ne treba nam idiotska politika, kakvu mnogi predlažu u ovoj zemlji. Nepodnošljiva lakoća odgovornosti nas je mnogo puta u istoriji izuzetno mnogo koštala – naglasio je predsednik Vučić. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter