Izvor: HappyBSC
20.10.2022 u 22:03
0

PREDSEDNIK VUČIĆ IZNEO JASAN STAV O TEMI KOJA JE UZDRMALA JAVNOST: „Nikada nisam video nikoga iz klana Veljka Belivuka…“

Predsednik Aleksandar Vučić se tokom večerašnjeg javnog istupanja i gostovanja u emisiji „Prva tema“ dotakao i suđenja pripadnicima klana Veljka Belivuka koje je danas bilo jedno od krucijalnih tema u prestonici, a ono što se dešavalo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. 

– Nikad nisam ni video ni čuo bilo koga od njih. Ako jesam spreman sam da provedem vreme do kraja života u zatvoru. Primetićete da napadaju samo one koji su učestvovali u raskrinkavanju te grupe. Ne znam odakle im pade na pamet Darko Glišić. Dalje da učestvujem u odavanju oda najgorim kriminalcima ne pada mi na pamet – rekao je koncizno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vučić je nakon toga objasnio i kako gleda na sporan intervju sa višetrukim silovateljem Igorom Miloševićem – koji je trenutno u pritvoru.

GADIM SE LJUDI KOJI SE IŽIVLJAVAJU NA DECI I ŽENAMA! Vučić: „Podneo sam akt za izmenu krivičnog zakonika, najteža dela izjednačena sa najtežim ubicama“

– Pustili su i osuđenog pedofila glumca Gorana Jevtića da nam drži predavanje u novinama – rekao je i dodao da je danas zvanično tražio od Vlade Srbije maksimalno povećanje kazne za nasilje u porodici i silovatelje – uključujući i doživotnu robiju za svakoga ko siluje dete.

Predsednik čekuje da će to „lekovito da deluje“ na takve prestupnike.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter