Izvor: tanjug
07.08.2022 u 19:22
0

NOVE PORUKE MRŽNJE UPUĆENE SRBIMA Petar Petković objavio je fotografije uvredljivih grafita koji su ispisani na kući Dimitrijevića u Donjoj Brnjici kod Prištine!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da su na porodičnoj kući Dimitrijevića u Donjoj Brnjici osvanuli uvredljivi grafiti mržnje i poručio da su gnusne poruke lice vlasti u Prištini i njihova mrlja.

„Ostaje da vidimo hoće li neko iz međunarodne zajednice osuditi ovaj necivilizacijski čin!“, napisao je Petković na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je objavio fotografije uvredljivih grafita koji su ispisani na kući Dimitrijevića, kao i na asflatu u Donjoj Brnjici kod Prištine.


Uvredljivi grafiti sa psovkama na albanskom jeziku ispisani su noćas na zidu kuće Stanoja Dimitrijevića, na pedesetak metara od pravoslavne crkve u Donjoj Brnjici, kod Prištine.

Održan drugi po redu „Ðedov sabor“, vladika raško-prizrenski Teodosije poručuje: „Ne prodajte nasleđenu dedovinu na Kosovu i Metohiji!“

U kući Dimitrijevića niko ne živi, vlasnik je preminuo, a poruke su jutros primetili susedi.

Uvredljive poruke prema Srbima i Srbiji ispisane su i na asfaltu i banderi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter